They call her love, love, love

 
Läcker. Igår spenderade vi timmar ute på takterassen med massa filtar och massor av kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord. Helt underbart. Nu har vi nyss ätit frukost och ska dra oss ner till stan.

Underbara oslagbara





Ganska charmig när jag sover va?

Med ett leende på läpparna

Sitter i vackra Göteborg med min fina. Har haft helt underbara dagar här med shopping, trevliga människor, alkohol och skratt. Känns rätt segt att behöva åka hem på torsdag. Men i sommar åker vi tillbaka igen, det bestämde vi oss för första dagen. Idag har vi myst på stan med fina människor, ätit gott, shoppat och bara levt. Nu ska vi mysa ner oss framför teven igen. Jag älskar det här. I really do.

In the end they'll judge me anyway


But he's so beautiful

Hade kaffe-häng med min fina Josefine igår kväll några timmar. Helt klart bäst. Idag har pappa och jag myst med god frukost osv hela förmiddagen sen hamnade jag här på praktiken igen med Maria och Lillan. Sista dagen idag. Lite små surt! Ikväll ska jag kramas, packa, åka till Gävle, sen bär det av mot Göteborg en hel vecka med min allra finaste Elina!! Kommer bli grymt.


Kärleken dog medan lögnerna viskade

Har suttit i flera timmar och försökt hjälpa gammel tanterna här med facebook, haha så söt dom! Snart slutar jag och då ska jag åka och mysa ner mig hos pappa hela kvällen, ut och äta massa gott. Puss

You can't hide beautiful



Skedade med min fina Josefine hela kvällen igår. Mys. Efter praktiken mötte jag upp Elina och vi kramades lite innan vi åkte till Bollnäs och crousade oss till Norrfly. Tyvärr hände det ingenting men med trevligt sällskap gör inte det någonting. På fredag åker vi till Göteborg en vecka, det kommer bli grymt! ♥

Du är början på nånting nytt och nånting underbart för mig, för mig, för mig.

So much I love you, so much I need you.

"Han var den där som ringde fem sekunder efter vi lagt på, bara för att försäkra sig om att han inte glömt att säga att han älskar mig. Jag menar inte att jag vill ha samma person som satt i andra sidan luren, inte alls. Det enda jag vill är att ha någon som förstår hur sårbar jag är och kan visa sin egna sårbarhet. Allt är inte bra jämt, sluta le för en stund. Det är vackert."


Ingen lyssnar men alla hör


Fina vinkvällar från sommaren 10. Här sitter vi ute och grillar kött på balkongen, halv fyra på morgonen. Oklart varför. Men jag älskade det.

Josse ligger och sover som vanligt. Jag kan inte somna. Har ångest att jag inte pluggat idag som jag lovade mig själv. Nu är biljetterna till Göteborg beställd iallafall, så på fredag åker vi. Kommer ha en oslagbar vecka med min vackraste.

You had me at hello


Nu har jag suttit hos tandläkaren i cirka 3 timmar, tror ni det va kul? Svar nej. Men nu är jag hemma och nu ska jag kramas med Josse som är påväg hit. Puss

But thats alright because I like the way it hurts

Kramats hela kvällen och morgonen. Fint. Nu ska jag duscha i 500 timmar sen ska jag mysa ner mig på stan med fina Josefine och Elina hela kvällen. Puss! 

Om det så är det sista jag gör

Jobbintroduktionen gick jätte bra, kaffehänget va jätte mysigt, praktiken gick jätte fort och igår hade jag en jätte fin kväll med jätte fina människor. Idag har jag kramats med jätta fina ungar som jag älskar jätte mycket. Osv.

Nu är det dags för lördagsmys.


Well i'm going where the water tastes like wine we can jump in the water stay drunk all the time


Trots att jag lovade mig själv att somna tidigt idag så blir jag ändå kvar vid den här trötta datorn. Men så snäll som jag är har jag hållt Ellen vaken med. Imorgon ska vi ha kaffe-häng efter min jobbintroduktion. Häftigt.

Va snäll mot praktikanten


Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you

"Hans ord tappade upp ett varmt bad av komplimanger, och där låg jag samtidigt som hans närvaro höll vattnet varmt. Går du blir det för kallt och stannar du blir det för varmt, sa jag. Kliv upp och älska mig istället då, sa han."


What am I supposed to do when the best part of me was always you?


Who do you think you are running around leaving scars? Collecting your jar of hearts.


You can't say I didn't love you, 'cuz I did. Every fucking day. In every fucking way.


Praktiken gick jätte bra osv. Jobbade lite extra så jag kan gå tidigare imorgon. Efter blev det gymmet en sväng. Nu är jag nyduschad och mysig så nu blir det soffläge resten av kvällen. Och jag klagar inte ett dugg.

Hej mamma, här är min önskelista


Jag dricker glögg med balkong dörren öppen inatt, jag är så trött på alla mail och koder. Jag vill ha dig här på riktigt inatt, och suga liv ur din halspulsåder


Idag har jag gjort nytta så nu ska jag sova och lyssna på när min håriga kompis snarkar mig i örat. Imorgon får jag skjuts med Maria till praktiken. Bra gulliga handledare jag har då. Efter praktiken måste jag träna. Inte för att jag har köpt gymkort utan för att jag faktiskt måste förlora lite kalorier. Puss ♥

Det finaste någon kan få


Hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå

"Pulserande kärlek som skrek ut alla känslor på bråkdelen av en sekund. Du var mycket mer än ett kapitel i min dagbok. Mycket mer än varma kramar och godnatt kyssar. Du var inget hejdå, farväl eller vi ses inte mer."

Men jag klarar mig så bra utan dig. Tro mig.

Och jag vet hur det kan träffa som skott i hjärtat av en M16.


I was aiming for the sky, ended up flat on the ground. But once again the sun is rising, I better keep on walking


Jobbade lite extra på praktiken idag. Maria och Lillan är så gullig. Har nyss fixat världens käk och nu har jag krypit ner i myskläderna under täcket med min håriga kompis och tänker inte röra en fena resten av kvällen!

Planer;

  • Klara av skolan så gott det går
  • Söka fler jobb, sommarjobb
  • Börja övningsköra
  • Lägga undan pengar varje månad
  • Träna minst 2-3 gånger i veckan

Peter Forsberg


Foppa lämnar hockeyn och ba' chillar i Sweden typ. Han är en legend. På riktigt.

What about now. What about today? What if you're making me all that I was meant to be?


Världens mysigaste kompis!


Hjärtat slog för fort vi andades för länge, drömde för lite

Idag är det alla hjärtans dag, så dagen började med en jätte fin frukost med hela familjen, satt flera timmar och kramades med varandra, sen åkte alla till skolan och mamma till jobbet. När alla kom hem samlades vi runt bordet och åt jätte god mat, skrattade och hade det jätte trevligt. Gav varandra roser och berättade hur mycket vi älskade varandra. Tack för en jätte underbar alla hjärtans dag!!

.. Eller så åt jag vanlig frukost, vanlig mat, fick inte en ros, och har haft en precis vanlig dag som alla andra dagar. Och livet suger inte för det.

Kikar utomlandsresor och hatar att jag lever



Som du sa det är svårt att vara riktigt nöjd

"Bara för att man ligger i någons famn betyder inte det att man föralltid vill vara där. Bara för att varandras läppar möts ibland betyder inte det att man är den gladaste flickan på jorden. Bara för att man ses ibland betyder inte det att det måste pirra i magen varje gång. Bara för att man inte pratar hela tiden betyder inte det att  man ska sakna honom när man inte gör det. Men jag vill att det ska vara så och jag tror nog aldrig att det riktigt var det"

I'll go to the place where all the hearts are broken


Varför är jag en sån underbar dotter att jag spenderar timmar på att städa hela övervåningen? Ibland blir jag nästan imponerad över mig själv.

Chips, wallander, en hårig kompis och massa mys. Fel?


Jag är glad. Jag är lycklig. Till och med innebandy träningen va rolig idag. Puss

Forever is not long enough, my heart, my heartbeat

 
 

50. Dags att packa väskan, ge sig av mot ett eget liv

Handbollen blev ju ganska misslyckad när folk inte kan ta tummen ur arslet och ta sig till träningen. Nu ska jag kötta innebandy, sen blir det lite gym. Puss

49. Ett avslutat kapitel


Med gråten i halsen;
Så många ord, så mycket känslor, så lite blev gjort, så mycket kändes.
Tack för all tid, värdefull som bortkastad.  


48. Då tar jag steget ur vår sista dans

Jag har haft världens mysigaste helg. Utan en droppe. Och jag är glad över det. Igår kramades jag med min Elina hela kvällen, badade bubbel och lyssnade på kärleksmusik. Kröp ner i myskläder och myste framför en kärleksfilm. Det är kärlek! Idag har jag ätit suschi med fina Josefine, sen kaffedejtade vi Mathilda ett tag. Kom hem, kramades framför "Taken" och nu ligger hon och sover. Imorgon är det träning hela dagen som står på schemat. Kommer bli spännande. Puss!

47. You're the best thing I never had

Ligger och jäser i Mathildas soffa. Fortfarande. Alla tåg är inställda pga av Sveriges underbara väder. Hoppas att halv fyra tåget går iallafall. Så jag får mysa med Elina lite. Ikväll ska vi bara gosa, kramas, skratta och må bra. Puss

46. Och ja, vi regisserar slutets tystnad, tagning



Vacker bild från wehearit. Ps. Min fina Mathilda har gjort en fittarsel blogg. Hon behöver läsare så att hon inte skriver ointressanta inlägg i onödan.

45. Vackert. Underbart. Obeskrivligt.



44. When people are trying to bring you down

Har skaffat mig en halv-sambo. Skaffat jobb. Skött praktiken. Tränat. Börjat med mina röda. Jag kan om jag vill. Men ibland vill jag inte. PS. Fick frukost på sängen. ♥

42. Clearly I remember every fucking thing you said

Har myst med Mathilda i soffan hela kvällen. Kollat skräckfilm, ätit onyttigt, förkortat livet, skrattat och varit allmänt mysiga. Har spenderat alldeles för mycket pengar på internetshopping också. Men det kanske är värt det i slutändan. Nu ska jag försöka sova, alarmet ringer om 6 timmar. Hoppas M är sugen på att bjuda på frukost på sängen.

40. Life isn't about waiting for the storm to pass


"Sometimes good things fall apart, so better things can fall together"


38. Du och ditt stora hjärta

"Jag har varit så ensam så länge nu
Att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
För ingen skulle någonsin få komma in
Men så kom du

Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta

Jag borde lärt mig nu att det alltid är det
Lilla som får mig på fall
Ett rufsigt hår, ett skratt som är lite skevt
Åh, snälla bryt mig inte nu

Och jag har försökt kämpa emot
Men jag faller in i dig och ditt stora hjärta"


37. Just a little bit stronger, just a little bit better


Gjorde ett impulsbesök till Gävle igår kväll och myste på Waynes några timmar med mina fina. Fattiga som vi va. Jag älskar er, ni gör mig till en bättre människa. All min kärlek till er. Nu ska jag göra nytta och minska mina röda uppgifter drastiskt.. Puss

36. Underbart


35. It's OK not to be OK


Ska kravla mig upp och duscha så jag kommer iväg till Mathilda någon gång. Tjejmys hela kvällen står på schemat. Imorgon är det praktik igen, sen träning och massa plugg.

35. Varför måste vi döda varandra?

"Första gången jag sa att jag älskade honom var för att han tänkte lämna mig. Sista gången han sa att han älskade mig menade han det inte. Det är beudrandsvärt det där, att vi kunde älska varandra så mycket utan att vi visste vad det betydde. Han kunde inte älskat mig bättre tänkte jag och grät, nu vet jag inte ens om det var kärlek."

Hjärtat växer också med åren

34. Vi är inte sånna som i slutet får varran

Första dagen på praktiken gick super. Lunchdejtade med min fina Lovan och åkte in till stan efteråt och kaffedejtade Elina några timmar. Min mamma har vart super gullig och shoppat på IKEA åt mig idag. Klippte mig nyss. Korthårig igen.

33. Världens vackraste människa


32. This is my last goodbye

"Här sitter jag och skriver ner ett sista kapitel som jag har förälskat mig i samtidigt frågar mig själv hur något så långt borta fortfarande kan ligga så nära hjärtat? Jag vet inte varför jag inte grät den där kvällen. Jag vet inte varför jag bara satt och stirrade på skärmen när han ringde och en bild på oss visades i skärmen följda av melodier från våran favoritlåt.

Fem missade samtal och efter det åkte jag dit. Jag hann knappt sätta foten innanför hans dörr innan han föll ut i gråt. Han satte sig invid mig och jag la mina armar runt honom. Han låg där i min famn och de första orden han fick fram var – Det gör ingenting att du inte gråter, för du har säkert gråtit länge över det här redan. Jag bara stirrade rakt upp i taket samtidigt som jag hörde hans ord – när jag kommer tänka på dig, är det enda jag kommer hitta vara en tom plats i mitt hjärta. Allt jag kunde säga var att jag gjorde det för att jag fortfarande älskade honom. För innerst inne visste vi båda att jag var kvar i något jag lämnat, för länge sen.

I natten försvann jag, utan ett ord. Tomhet. Den natten önskade jag mest av allt att han skulle komma till mig så jag fick hålla om honom igen, i många dagar, utan att släppa taget. Han kom aldrig och nu håller han om någon annan- fint."


31. Jag kan räkna alla minnen med fingrarna

Har haft en riktigt toppen helg. Fredagsmys med A.A och E.M, tacos och film. Heldag på stan med Mathilda på lördag. Sushi, brynäsmatch, ölspel på Brynäs osv. Riktigt bra dagar med riktigt fina människor. Idag har jag tränat, sen fetat och kramats med min fina J.G. Imorgon börjar min praktik på Chick. Efter det ska jag mysa ner mig på stan med Elina.

30. Hold on, be strong

"För första gången i mitt liv tror jag att jag förstått betydelsen av att gömma sina känslor bakom ett leende. Då man låter sin enorma osäkerhet döljas med toner av det motsatta.  Då ett felsteg kan betyda allt och vackra ord helt plötsligt ingenting. När en yta kritiseras med fler ord än en roman och det inom inte ens värt en andning. Då en dröm ska bli till verklighet men tårar skymmer sikten. När man önskar att tiden inte räckte till för att tänka, för då märker man att sin nya önskan är sin gångna verklighet."


28. Vi är för vackra för att drömma

Den här dagen började så jävla bra men slutade riktigt piss. Jag vill bara lägga ner mig och gråta, må dåligt, för att sen må så jävla bra imorgon. Nytränad, nyduschad och riktigt jävla mysig kryper jag ner framför teven och kramas. Puss


28. Jag har trott på kärleken efter en kyss

Klockan är halv sex och mitt alarm ringer om ungefär en timme. Jag är inte ett dugg jävla trött. Bra jobbat Linnéa. Kollade precis klart på Due Date. Jag kan inte förstå hur en människa kan få mig att skratta av att bara finnas.

27. I could hold you for a million years


26. Maybe I'm a girl in the mittle of something

"Varje veckoslut va du alltid lite gladare, alltid lite roligare, alltid lite kärleksfullare. Varför gjorde det mig lycklig? När veckoslut blev hela veckor trodde jag du blivit sjuk. Du sa det. Varje gång du inte valde flaskan trodde jag du blivit frisk. Såg du den lyckan i den 10 åriga flickan framför dig? Den lyckan kanske förstörde mig. Den kanske gjorde mig stark. Förlåt för att jag inte hjälpte dig i tid. Förlåt att det tog tid för mig att förstå. Förlåt för att du förstörde 4 år av våran sista tid som 5. Förlåt att du fått min starkaste, finaste bror att inte tro på ordet familj längre. Förlåt att du varje kväll viskade i mitt öra att det kommer bli bra. Förlåt att jag trodde på det. Förlåt pappa."

25. They say a few drinks will help you

Idag har jag myst hela dagen. Mina två sötisar Moa och Maja kom hit och kramades ett tag. Blev bjuden på middag hos nyinflyttade Madde och Adam med min fina Mathilda. Hon har fixat två biljetter till Brynäs-Djurgården på lördag. Kommer bli så jävla kul. På riktigt. Nu måste jag plugga historia för jag har blivit duktig igen. Puss


24. Att han är din dröm men inte din verklighet

"När varje hjärtslag smärtar för att du känner så himla mycket mer än du borde. När du innerst inne vet att bara för att han älskar dig betyder det inte att ni är rätt för varandra. För ibland är orden inte varma nog för att hålla kylan borta och när det kommer till kärlek gäller det att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem. Men om vi någon gång vaknar upp, då vill jag ligga där för evigt."


Tell me about your stories, and life will be better in spring

Åkte in till skolan imorse utan någon anledning. Spenderade min dag på stan och kramades med mina fina istället. Åkte förbi pappa en sväng och hjälpte honom lite, sen blev de impuls hockeymatch Brynäs-Modo med Mathilda. Så jävla underbart. Världens bästa platser. Kände nästan Järnkroks svettlukt. Nu ska jag sova. På lördag ska jag inviga leksandströja på läkerol. Puss


RSS 2.0