I've been loving you, a little to long

Måste byta, en gång till. En ny början. -> NY NY NY NY NY


I really fucked it up this time, didn't I my dear?



Idag har jag fått träffat min sötis igen. Nästa vecka flyttar jag in hos honom i några dagar när han har huset för sig själv. Bara för att. Jag ska informera mina tjejer om det också. Att dom också ska flytta in där. Så dom vet om det. För jag menar, ska jag sitta själv ute på altan och dricka med Anders Göran och Ove? Njae.

I helgen är det marknad. Förra året ville jag inget annat.
Nästa helg ändå fyller jag 18 jävla år. 18 jävla år.
Helgen efter det är det lingbolyran (=dagsfylla)
Helgen efter det ska jag Amanda och Josse åka på kryssning. 42h. Oslagbart. Ohälsosamt.
Sen är hela Juli över.

20 dagar senare börjar jag skolan igen.
Och jag börjar sista året på gymnasiet.
Vad äckligt fort det går när man har det som finast.

MY DEAR

Jag älskar dig så mycket att jag hatar dig.


Jag vet att hundra år från nu, kommer det alltid vara du



Alla planer att åka in till polisen att fixa leg -> sola -> ut till norrsundet och bada, åka båt och grilla sprack.
Åker förbi pappa nu. Liftar med Elina och Anette. (Med 7 barn)

Fin kväll igår.

 


Something about the way your hair falls in your face



För jag älskar hur du får mig att le


Home is wherever I'm with you



Mina vackra vänner.

Har haft underbara dagar. Gått lös i främmande lägenhet, myst på mingel, druckit öl, ätit kebab, skrattat så jag gråtit, vaknat upp bredvid finaste, fått vara nära mina finaste vänner. Hade en förjäkla trevlig midsommar med förjäkla mycket god dricka. Det kändes idag. Och det känns fortfarande.

Snart ska jag krypa ner med mitt hjärta. Imorgon ska vi umgås och mysa hela dagen.

In the end who where we kidding

Spenderade hela förmiddagen med Madde igår. Hon är en sån fin människa.

Åkte in till stan och myste lite med E och E senare, avrundade allt med vin-mys på en brygga med Josse, Adam och Erik. Så fint. Har gått lös på stan idag med J, shoppat in allt jag behöver så nu är jag fulländad och lycklig. Och han gör mig lycklig. Väldigt lycklig.

19 dagar



Gick upp i tid idag, för ovanlighetens skull. Åt frukost tillsammans med mamma innan hon åkte till jobbet, vilket uppskattas. Hon är en sån vacker människa och jag hoppas hon förstår det själv.

Vaknade med ett leende på läpparna. Idag får jag min fina iPhone, hihi klad hest. Nu ska jag dricka alldeles för mycket kaffe, städa rummet och duscha innan jag kilar iväg till bussen.


OK baby det är dags för oss att vinna allt



Hemma från en så jäkla fin tripp till huvudstaden. Jag vill bara skrika rakt ut hur vacker den här människan är, hur glad hon får mig att bli, hur lycklig hon gör mig.

Efter timmars bussresa hem idag avslutade jag och mina fina kvällen med god mat och massor av skratt på Mingel. Fick träffa min sötaste A en sväng också. Vad glad dom gör mig. Allihopa.

Imorgon ska jag umgås med Elina hela dagen. Hon är så bra. Allt är så bra nu. Ta mig aldrig härifrån.

Underbart är kort, alldeles för kort

Mys-morgon med min fina. Nu ner på stan och äta god mat, kramas lite, åka hemåt.

I mitt sagoland finns du fortfarande kvar



Jag är så lycklig. Igår hade jag hur roligt som helst med min bästa, dock förstörde vädret en del men vi rockade bra nog ändå. Trummisen i ABCD gav mig hans trumpinne, hör av mig när jag slutat vara nöjd.

Just nu sitter jag i fina regniga huvudstaden med Amanda. Har spenderat största delen av dagen på Maximteatern för teve-inspelning med Ola Salo, Tove Styrke, Niklas Strömstedt osv. Riktigt nice. Ola va grym. Ingen skräll precis. Avrundade allt med grekisk mat och soff-häng. Imorgon är det hel-dag-på-stan-dag, ska få träffa Sebbe som jag inte träffat på flera år, sen går bussen hem 17.00. Impuls är bäst.

Införskaffade mig en iPhone vit idag. Med försäkring. Som täcker allt. Känns tryggt.

Förlåt för allt jag sagt eller kommer att säga

Jag är stolt över mig själv som orkade upp imorse och ta en promenad inkl. massor av prat i 2 timmar. (20 minuter promenad och resten sittandes utanför Jessie) Jag har så jäkla fina vänner, på både insidan och utsidan.

Det känns så skönt att ha hela dagen framför sig. Ikväll ska jag åka in och käka god mat med sötis. Det kommer bli mys. Han är mys. På söndag åker jag och Amanda till Stockholm. Teve-inspelning, mys, shopping, ute-servering och träffa fina människor som jag inte träffat på flera år står på schemat. Kommer bli så fint.


You can't help fall in love with him



Igår impuls myste vi rejält. Jag, Jessie, Josefine och Madde. Massor av prat, vin, skratt och tårar. Jag vet nu att jag har mött och lärt känna världens starkaste tjej, med världens största hjärta och världens sötaste dotter.

Idag kom Sterley och Amanda hit och väckte mig. Spenderade timmar tillsammans i värmen på CK, trivsamt. Lämnade av Sterran på station och avslutade kvällen med mys, lyckorus i mängder och skräckfilm.

Imorgon, eller om någon timme, ringer alarmet för morgonpromenad med Jessie =Bra start på dagen.

Never mind, I'll find someone like you

PS. Jag är så besviken där innerst inne, du va så äckligt vacker i mina ögon


Here's to all the heartbreakers



Åkte in till stan för balkong-häng med mina fina, men slutade på brynäs i en fin liten lägenhet istället. Gick lika bra ändå. Dansade, sjöng och skrattade hela kvällen, vad underbart fin dom är mina vänner. 
+ Att jag fick träffa min sötaste, glad tjej

Simon va så gullig och skjutsade hem oss i skaplig tid imorse. Nu ligger Elina och sover så sött här bredvid, så ska väl försöka sova någon timme till jag med. Vad sött, fint, vackert och underbart allt är nu för tiden när man tänker efter.

When love takes over

Mys vid Gävle strand

Har haft Sveriges lataste dag, kan bero på att regnet förstör så mycket. Tog en kvällsprommis med fina Jessie iallafall, är nog det enda vettiga jag gjort idag. Nu ska jag krypa ner framför en film, imorgon är det en ny dag.

You can't play on broken strings



Idag är det en sån dag då man inte orkar bry sig om någonting annat än hur skön sängen är. Och idag är min en 10:a. Ska renovera mitt rum, eller städa, så man iallafall kan bo här inne. Skulle ju vara skönt. Ikväll blir det mys.

Världens vackraste människa

  

Grattis till studenten världens vackraste Amanda, du är så jäääävla bra!
Me love you, always and forever ♥ /L


We were always just that close

 
Efter 365 dagar kan du fortfarande få mig på fall
Jag hatar att du känner mig så jävla bra


I don't mean to be rude, but tonight I'm fucking you



Har haft 3 riktigt bra dagar. Jag hat fått sommarlov, åkt brygga, solat, skrattat, fått sett min fina Martin och min vackra Amanda ta studenten, balkong-häng i Valbo, festat, träffat nya människor, träffat mysis, druckit vin med en vacker själ till halv fem bara för att se honom le så länge som möjligt, uppvaktat Amanda på sin studentmottagning, druckit massvis med gratis alkohol, käkat god mat, promenerat i regnet osv.

Idag är jag slut som artist. Får skylla mig själv. Ska krypa ner till en film med massa gott. Imorgon börjar sommarlovet på riktigt. Det kommer kännas tomt. Eller bra. På lördag är det 3 veckor till jag fyller 18. Sjukt.

Skolavslutningsdags


You're the one who'll be missing me



Never mind, I'll find someone like you

Here's to the heartbreakers

Simon vann
Jag blev lycklig
Umgåtts med Elina ♥
Vin och jordgubbar
Fikat med Matilda, Emelie och Josse
Legat i gräset i Kvarnparken
Kvälls-häng i stan
Klippt mig korthårig
Saknat honom
Älskat honom
Hatat honom

Sammanfattning av mina tre dagar.
Imorgon är det avslutning,
sen har jag mitt älskade sommarlov
Som kommer bli oförglömligt
Det är vårt år i år
Det är vår sommar nu

Fulaste videon i år


Om du älskar mig kommer jag lämna dig



Vilken fin kväll det va igår
. Blev bjuden på god mat, skrattade, sjöng, körde norsk fylla och log oss igenom hela kvällen. Avslutade med efter-häng på Gäveränge. Tyvärr glömde jag minneskortet till kameran hemma, så kan inte dela med mig av mina vackra vänner mer än på suddiga mobilbilder. Vilket suger.

Efter cirka tre timmars sömn inatt så är jag fruktansvärt slut som människa. Senare kommer Josse hit och kramas med mig till BB-finalen. Det blir grymt. Och Simon. Min fina nallebjörn. Jag älskar dig.

Söderhamn





Du genomborrar mig med dina ögon som små orkaner



Hade världens mysigaste dag igår ute i Söderhamn. Båt, vattenskoter, grilla, dricka gott, sjunga, skratta. Så jävla sommar. Så jävla bäst. Gull-pojkarna skjutsade hem oss sen och vi somnade med ett leende på läpparna. Idag kommer det bli en till grym kväll, sommar-tema hos Matilda på hennes 18-års kalas. Jag njuter.

En liter räcker ju inte

Tjena bloggen, Amanda här. Nu sitter vi (jag, Linnea och Josse) inne på Linneas rum och lökar ur oss lite. Ganska skönt fast äckligt!! Ska göra oss iordning sen dra oss till Matilda på partaj, tonight's gonna be a good night!

When people walk away from you, let them go



Fan.

Säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går



Onsdag
: Sovmorgon. Åkte in till stan och mötte upp Elina och Denise, pratade om allt mellan himmel och jord. Impuls åkte ut till Valbo och hängde lite, innan jag och Elina parkerade oss på Georges hela kvällen med trevligt Hedesunda sällskap. Somnade så sött bredvid min sambo sen.

Torsdag: Sovmorgon med min vackra. Åkte till CK och hade kaffe-häng-snack med Elina, Ewelina och Frida. In till stan igen för bio mys med Josse m.fl. Baksmällan 2. Jag slutade aldrig skratta. Avslutade kvällen med MAX och somnade så fint sen på Tröskverksvägen. 

Idag vaknade jag upp av att Josse tagit med sig jobbet hem. Skönt. Är cirka 50+ grader ute, vilket inte är mänskligt för en människa med huvudvärk, så jag har intagit Josses säng och väntar på hon ska komma hem. Idag vet jag inte riktigt vart planerna leder, men det lutar åt åka båt-grilla-ö-mys några mil bort efter en shopping-vända på stan.

We will walk in fields of gold

Jag/vi kom precis på en sak.

Det är Juni nu. 1:a jävla juni. Hur fort går det inte? Helt sjukt.
39 dagar

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut



Mitt vackra hjärta.

Det har absolut inte vart min dag idag, någonstans. Men på något sätt får mina vackra själar och värmen det att bli så mycket bättre. Träffade Elina och Henke, fikade med Erik, utredde sånt som fått mitt hjärta att väga tyngre än nödvändigt, åt god mat, myste ner oss i Amandas soffa och nu är jag och min sambo nöjd. Godnatt!

So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

RSS 2.0