Vi glömde bort varandra



Nyduschad, trött och alldeles underbart irriterad drar jag nu.

Konsten att andas på andras hjärtslag

Min syster kom förbi nyss med systemkameran. Gullig sådär hon! Tyvärr har jag inget redigeringsprogram kvar, men alla bilder blir ju fortfarande 100 gånger bättre. Är iallafall helt slut idag. Har sovit 4 timmar till. För mig är det tydligen inga problem att sova precis närsomhelst. Bara att acceptera va.

Imorgon ska jag och Ellen impuls pierca oss. Eller impuls innebär väl samma dag men ah, vi bestämde det idag. Jag ska införskaffa mig en jacka, gott inför helgen och troligtvis sitta och kaffe-hänga om det blir bra väder. Lyckorus.

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

J.G. Du är det finaste jag har och någonsin har ägt i hela mitt liv. Det kommer du alltid vara.
7 år tillsammans. Du får mig.

Forever yours

Torsdag 31/3

Hade en fin dag igår. Hängde på brända med mina fina några timmar, sen tog jag och E tummen ur arslet och gick ut och hurtade. Vaknade nyss och insåg att jag fortfarande inte kan komma upp på morgonen trots sovsällskap. Ikväll ska jag kramas.

Onsdag 30/3

Det skrivs historia gott folk. Jag är vaken. Och inte ens trött. Har ätit en mysfrukost med Elina och ska snart cykla ner till station. Idag ska jag svänga förbi pappa en sväng efter skolan. Vackra vackra pappa.

When people walk away from you let them go.



Jag borde sova nu egentligen. Ellen kommer läsa det här imorgon bitti och bli skit förbannad att jag inte gått och lagt mig i tid. Kommer antagligen vara pisstrött i skolan imorgon. Eller tvärtom. Det visar sig.

Jag vet inte varför en vanlig (läs: SÅ JÄVLA SNYGG) människa kan hålla mig vaken även fast jag är skit trött. Konstigt det där. Spännande på något sätt. Elina ligger och snarkar här bredvid, hon är så vacker den människan.

Tisdag 29/3

Har haft en toppen dag. Faktiskt. Trots att det snöade. Har lagat min dator, fått ny hårddisk osv. Som tur var kunde hon rädda alla bilder, super tjej den där Helena. Myste lite på stan med amanda och ellen efter skolan, hängde lite på polhem, kaffe-hängde med elina, åkte hem och lättade hjärtat i några timmar. Känner mig nu 20 kilo lättare. Elina följde med mig hem så ska mysa ner mig med henne nu efter lite god mat såhär 10 på kvällen.

How wonderful life is while you're in the world

Somnade med ett leende på läpparna inatt och en mysig arm runt om mig. Det är mys. Vaknade runt fem idag, hade antagligen en del timmar att ta igen. Drog på mig träningsbyxorna och tog en långprommis med amanda på 2½ timme, duktig sådär. Nu är jag helt slut, så ska ta en lång dusch sen sova. Skola, fika och mys imorgon.

Min fina fina E.D ♥

Jag och min allra finaste bästa vän


Världens stoltaste moster ♥ Godnatt nu.

You're the best thing I never had


Jag kommer komma längre den här gången

Sometimes our greatest strength comes from our weaknesses


When we seek to discover the best in others we somehow bring out the best in ourselves



Har haft kanske den bästa helgen på länge. Mängder av alkohol, skratt, gråt, rök, kramar, dans, och fina människor från morgon till kväll. AWESOME va. Ligger typ i koma nu men de är jag värd. Faktiskt. Min dator har totalt kraschat också, finns ingenting kvar på den. Alla bilder, filmer och musik är borta. Så jävla skönt va. Kan inte lägga in bilder heller. Ännu skönare. Min dator vill inte vara min vän den.


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


Sticker till fina Amanda nu. Puss

En sommar som inte bara flög förbi




Åren har nog slitit hårdare på mig så jag säger inget vill inte genera henne jag ska be honom ta hand om henne väl


Everything I'm not made me everything I am


Äntligen börjar jag komma igång med den här skiten.

Torsdag 24/3

Bestämde mig för att stanna hemma idag, jag kommer ändå aldrig iväg till skolan när jag är så jävla trött. Satt uppe med färgen i håret till ungefär 1 inatt. Jag ser hemsk ut. Elina ska komma och rätta till det mot eftermiddagen iallafall, men först ska jag ta en långprommis till Amanda! Jag har suttit i snart 1 timme och pluggat, och äntligen blev jag klar med den största uppgiften jag hade. Känns så jävla skönt. Ett till IG borta. Men nu ska jag ner och steka ägg, för det kan väl vara det godaste som finns till frukost? Puss

When we first met, I hade no idea you would be so important to me


Du låter mig andas i en annan värld

Har haft en fin dag och funnit motivation till skolan och allt runtom igen. Införskaffade mig ett par träningsbyxor och invigde dom med en 40 mins promenad idag. Det känns riktigt bra. Nu sitter jag med färg i håret och hoppas att det blir bra.. Annars blir det ju inte bra. Har jätte fina planer för helgen med mina fina ute i Sveriges vändpunkt! High on life. Typ.

Var det dig jag såg som en skugga ur mina drömmar?


Nu ska jag umgås med människor som gör mig glad.

Onsdag 23/3


Idag är det precis ett år sen jag och Alexander gjorde slut. Ett helt år. Det är helt sjukt, känns som att det var bara några månader sen. Men tiden går fan riktigt fort.

Tröttast i hela EU är helt klart jag, jag vet inte om jag orkar bry mig heller. Ska snart åka in och träffa upp Ellen och Josse för shopping och fika. Klart bättre än case-vecka. Har beställt tatueringstid nu iallafall, måndag 4/4. Kommer bli grymt.


Tisdag 22/3

Vaknade med frukost på sängen imorse av älskade pappa. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig, hur mycket jag avgudar dig. Spenderade dagen på brända med min vackra Ellen, åt god lunch och andades. Fick med mig en vacker tröja hem. Åh, vad jag älskar att det snart är sommar!

Du är min kärlek i livet, pappa.

Har spenderat hela dagen med min fina pappa. Det gör lika ont varje gång. Nu är det nästan inget kvar av honom, den äckliga jävla sjukdomen vill ta ifrån mig det finaste jag äger. Min vackra vackra pappa. Att bli frisk är inget mål längre, nu är det enda alternativet att dra ut så länge man kan och bromsa det som går. Fan för dig din värdelösa sjukdomsjävel, jag hatar dig. Jag hatar hatar hatar dig.

Jag måste få skriva av mig ibland när andningen blir så jävla mycket svårare,
när dessa äckliga jävla tårar aldrig verkar ta slut,
när varje hjärtslag känns som ett jävla knivhugg,
och när hjärtat är tyngre än flera jävla äckliga ton.

Om det är meningen att det ska vara vi, så kommer det bli vi. Tvinga aldrig fram någonting som är så skört


"Hur många lingon finns det i världen"


Slå mig stendöd vad bra filmen va igår. Så jäkla vacker! På slutet va det inte ens någon ide att sluta gråta. Hade en fin kväll med mina kära iallafall och avslutade det med att krypa ner och kramas alla 3 i en 90 säng. Trångt, svettigt och extremt mysigt. Nu skola sen älskade pappa.

Söndag 20/3

Har haft en helt underbar helg med vackra människor. Jag vet att så länge jag har dom i mitt liv kommer jag aldrig behöva känna mig olycklig. Ikväll ska vi äta sushi och mysa ner oss i biosalongen framför "Hur många lingon finns det i världen". Det kommer bli mys.


Fredag 18/3


Jag vill att klockan ska bli 6 så jag slipper sitta här skit irriterad och förbannad på allt.


Torsdag 18/3

Min sambo bor fortfarande kvar och jag trivs med det. Solen har skinit 3 dagar i rad och jag trivs med det. Jag har umgåtts med fint folk hela veckan och jag trivs med det. Idag fick jag ett avslut, och jag trivs med det. Imorgon ska vi åka ut till norrsundet efter skolan och bada tunna hos Ellen, förtära alkohol och dansa röven av oss mot kvällningen till solen går upp. Jag ser fram emot det. Lördag blir en fin dag med.

I'm so sick of love songs


Onsdag 16/3

Jag vet inte varför andningen känns tyngre utan dig. Och jag vet inte varför jag bara blir arg. Jag saknar den vackraste människan på jorden, men som någonstans på vägen försvann. Jag vet att en vacker dag hittar du tillbaka till dig själv, men tills dess måste jag sakna dig och sakna den som förgyllde varje dag med glädje, skratt och en vänskap så jävla äckligt stark.

Tisdag 15/3


Älskar dig.


Jag är lucy in the sky jag är högt över molnen

Jag har inte tid. Jag kan bara leva. Jag har skaffat sambo. Den bästa sambon. Jag har förlorat något så tungt att hjärtat väger flera ton. Men jag andas. Försöker. Skolan går bra igen. Jag andas lättare. Jag har fikat med en vän som jag tycker mycket om. Matilda. Hon kommer alltid ha en jäkla stor plats i hjärtat. Jag har ätit suschi ute i solen med min andra halva. Tro mig, vädret gör detta så mycket lättare. Du fattas. Nu ska jag kramas. Kramas så hårt att det värms i hjärtat igen. Kanske behöver jag dig. Kanske inte.

My sweet love


Söndag 13/3

Har haft en jätte fin helg. Faktiskt. Vinade hos Frida i fredags med rocktema, Anna gick all in. Lördags myste jag med mina små hjärtan ute i jädraås hela kvällen. Idag har det vart barnkalas och promenad med J och E. Fina människor. Martin kom hem nyss. Fortfarande full sen kryssningen. Jag vill också ta studenten. Jag vill också vara 18. Nu ska jag gå och lägga mig. Tröttast tjej i EU. Det går bra nu.

Jag är nästan där, jag kommer jag kommer


Fredag 11/3

 Tumblr_lete1iuzse1qexs3ao1_500_large


Jag har bytt lås på hjärtats alla dörrar

Idag har jag agerat Ockelbos bästa dotter och städat huset kliniskt i 3 timmar, bara för att. Snäll. Nu ska jag laga mat och gosa ner mig med Harry framför "the next three days". Vi är ensam hemma. Han och jag. Ikväll ska jag glida in till stan med mina fina och ta en fika och prata om allt mellan himmel och jord.

Breath in, breath out.


Jag lovade mig själv att jag aldrig skulle falla tillbaka till en sådan idiot som dig. Men det är så enkelt att säga. Kanske är det omöjligheten som gör att jag faller. Distansen mellan dig och mig. Mellan ditt hjärta och mitt. Skillnaden hur vi känner, hur vi tänker, hur vi pratar och hur vi minns. Kanske är det därför du är tatuerad innanför ögonlocken. Fan, vad det gör ont att sakna dig. Godnatt.

Jag vill ändå bara dansa, idiot.

Jag ligger i soffan och skrattar åt extremt fula bilder jag och josse skickar till varandra. Att du kan få mitt humör från botten till topp. Ovärdeligt. Älskar dig är inte tillräckligt och föralltid är inte länge nog ♥

"Jag bad aldrig att komma till den här världen, så varför ska jag betala räkningar?"


Fin. Har spenderat dagen med Mathilda och kaffehängt exakt hela eftermiddagen/kvällen. Köpte mig min fina iPhone och blev glad igen. Nu är jag på pissdåligt humör igen och bara irriterad på allt. Egentligen har jag inget att vara irriterad över men. Mathilda är riktigt grym på att springa baklänges. Hon får mig att le.

You changed my life and all my goals

Är på riktigt jävla pissdåligt humör idag. Även fast jag sov kanske 12 timmar inatt. Usch. Kanske beror på att jag och Ellen slöt ett avtal att inte äta onyttigt på en månad. Eller ah. Vem vet. Ska in till stan och möta upp mammsen strax iallafall, ska införskaffa mig in iPhone sist av alla!! Ahra men.... Hörs.

Over and out. Out and over


Without you God knows what I'd do

Fan i helvete vad jag har ansträngt mig idag. Har nog motionerat för 3 pers den här kvällen. Min kropp är helt färdig. Men nu är jobbet klart iallafall så nu kan jag andas ut. Ska försöka skriva lite mer på historian nu innan jag går och lägger mig. Dramatisk dag imorgon. Vinna eller förlora. Typ.

Det handlar om handtag och vackra händer


Orkar inte vara här just nu. Vill tillbaka till Göteborg och bara andas med Elina igen. Måste bort härifrån. Långt och länge. Sover hos mitt hjärta inatt. I lingbo. Tro mig, tillochmed Lingbo är bättre än det här just nu. (Inget illa mot dig Elina, det är inte ditt fel att Lingbo är något gud glömde ♥)


I trappen, i hissen, i hallen jag faller


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat
Ja, jag vet att hon är söt men håll tillbaka


I don't want to wait another day

En bra fredag, och en bättre lördag. Nyktert, torrt, odansat, ospårat men ändå bra. Igår fick jag jobba några timmar i kylan på marknaden, kramas med mina vänner, sen åka hem och kramas ännu mer. Idag har jag skrattat, solat, spenderat 1½ timme att sortera reklam och ätit onyttigt med J. Jag klagar inte.

Hemma bra men borta bäst




You saw the best there was in me

Dina kyssar var min poesi och tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Jag vet att värmen du höll om mitt hjärta aldrig kommer bli lika varm av någon annan, och hjärtat kommer aldrig slå lika fort.


-"Såhär gör du jämt på alla dina bilder"

 

When you miss someone the most


Charmig när jag sover. Hemma nu. Så jävla tomt. Jag vill tillbaka. Helt sjukt. Nu ska jag dö. Eller sova.

'Cuz they got nothing on you, nothing on you

Sitter i trötta bussen påväg hem nu. Va lite tungt att lämna Göteborg och veta att när man kommer hem är man tillbaka i samma trötta samhälle, med samma trötta människor, och samma trötta skola. Men sen finns det vissa undantag också. Som jag saknat. Elina sover med öppen mun, hon är så söt.

I want to be your hardest goodbye


Har haft myskväll här i lägenheten och packat ihop alla grejer. Hemfärd imorgon. Ska gosa sönder Harry när jag kommer hem. Kollade nyss på "The road". Elina däckade efter en halvtimme. Jag satt och storböla. Andreas med. Hemsk film, hemskt slut. Ska försöka hålla mig vaken hela natten nu så jag är trött på bussen imorgon, tror inte jag klarar av 10 timmar annars. Annars då? Allt bra eller? Tänkte väl det.

Tänk om jag ångrar mig, sen ångrar mig igen?

Idag va min fina mycket piggare så vi åkte och hälsade på hennes farmor och faster hela dagen. Jätte mysiga människor! Sista kvällen här i götet ikväll så vi har köpt massa gott och ska hyra en film och bara kramas hela kvällen. Fast vi har ätit gott även fast det inte vart sista kvällen. Har minst gått upp 15 kg.

Min kväll


You can't fight the tears that ain't coming


Elina sover. Björn sover. Andreas är med en kompis. Jag är ensam naken och sårad. Har nog suttit framför den här trötta datorn i snart 5 timmar och bara stirrat egentligen. Jag hoppas min fina är frisk imorgon så vi kan kramas igen. Åker ju som sagt hemåt på torsdag. Nu ska jag går ner till kiosken. Och köpa chips.

Grattis fina du


Grattis till min fina bror som blir hela 19 år idag, du är så jävla bra!

Mitt vackra hjärta


Yesterday is history, tomorrow is a mystery



Hade en as trevlig kväll på Sejdeln med Andreas och hans kompisar. Trevliga människor. Eller ah. Fanns ju undantag. Idag har Elina blivit sjuk så det blir en mysig inne dag istället, men det klagar jag inte på.

RSS 2.0