23. Moments that take your breath away


22. Counting all the asholes in the room

Idag har vart en bra dag förutom att jag missade skolan (igen). Jag har umgåtts med fina människor och just nu ligger jag nermysen i Josses säng efter 2 timmars plugg. Imorgon är det skola och jag hatar att jag inte tagit tag i det här tidigare. Men tack e.m och m.h för att ni inspirerar mig. Me love you, big time. ♥

21. Det finns inget värre än att stå där som ett stort frågetecken och inte veta vart du står, om du älskar


20. 160 dagar, 3840 timmar, 230400 minuter




19. Det är dags för söndagsmys


Kolla hur tjockisen har somnat på mig. Hur mysig?

18. What good is a heart if there ain't love in it?

"Du kan aldrig vinna om du aldrig satsar. Jag satsade för stort och stod där tomhänt när du gick. Jag vann aldrig dig men jag vann så mycket mer."


17. It's a heartache nothing but a heartache

Igår firade vi rasmus och pontus på deras 20 års dag uppe i rönnåsen. Tappade bort min mobil säkert 4 gånger innan jag insåg att jag lägger ifrån mig den på onödigt dumma ställen. När jag väl hittade den kände jag mig som Sveriges lyckligaste tjej. Idag har jag legat i samma position sen jag vaknade, och har inga planer på att flytta på mig heller. Ska försöka få lite plugg gjort eftersom det är 84 inlämningsuppgifter till imorgon typ. Puss

16. Kärleken brann och den var starkare än någonsin, dessa dagar, jag minns knappt någonting

"Men jag minns hur vi älskade, jag minns hur vi var
jag minns hur vi brydde oss, jag minns allt det bra
Men problemet dom kom och jag minns det var jag
Jag tappade respekten, nästan all attraktion
du var vackrast i världen men inte samma person
trots kärleken var stark men kärleken svår
de du ser i horisonten är inte alltid de du får

Och av olika skäl gick allt sönder till slut"

15. Det va du och jag mot världen jag såg inga problem, för kärleken är stark men kärleken är svår, det du ser i horisonten är inte alltid det du får


Haft fin besök idag av mina fina fina små sötisar.

14. Då märker man att sin nya önskan är sin gångna verklighet


Min fina Elina kom och kramades med mig i torsdags, precis som jag ville. Vi skrattade. Vi grät. Vi va allmänt ful. Det är precis därför jag älskar henne. Igår åkte jag in och fikade med Matilda, min fina fina Matilda som jag saknat så mycket. På kvällen åkte jag Ellen och Anni och hälsade på Anna som fyller år idag. Vi drack vin, dansade, grät, skrattade, drack mer vin och kom hem runt 2. Ikväll ska vi bli rolig igen. Ellen har redan börjat.

13. Det handlar inte om att få vem man vill. Det handlar om att få den man vill ha. Det handlar inte om att vara med människor..

".. Det handlar om att vara med just den människan. Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst en lördagnatt. Det handlar om att gå hem med honom. Det handlar inte om att vara omringad av folk. Det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig. Det handlar om skrattanfall och vackra händer."

12. When you miss someone the most, it can only get better


Har myst med min fina hela gårdagen och dagen. Bio och mat. Hon är en fin vän. Idag har jag gått i skolan, för första gången på en och en halv vecka typ. "Linneea va det va?" Ikväll hoppas jag min fina störda vän Elina kommer på besök och myser.

Ps. Jag gör det här för dig Mathilda ♥

10. Jag talade om kärlek vid första ögonkastet och hur snabbt man kan bli någons förgågna


"Hur man trodde att tårarna skulle få honom att simma tillbaka och hur mycket man hoppades på att sin längtan skulle gå att dela med honom. I samma stund läste jag någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen, att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge och vet ni, det är sant."

9. Man vet när man mött världens vackraste


Nu: Handboll, popcorn och en mysig kompis

 

8. Jag klädde av mitt hjärta naket och lät mina känslor blottas inför honom, och jag antar att det är där sårbarheten skapas.


7. Don't ever look back in anger

"Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.


Han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” istället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar.
Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.


Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken. Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen."


6. Hej mitt hjärta. Jag älskar dig, big big big time. Du är stark och har hjälpt mig så jävla mycket, glöm aldrig det. Du får mig. Håll ut. Me love you. Linnea


5. once upon a time I was falling inlove now I'm only falling apart


Mina 2 fina tjejer ligger och sover efter en hel mys kväll. Har tittat på Pride and Prejudice, vacker film. Som vanligt somnar jag sist av alla, inget konstigt alls. Ska upp om 5 timmar= noll taggad på det. Börjar bli någorlunda frisk nu iallafall så snart kan jag börja träna igen, konstigt nog längtar jag efter det. Har insett att jag kommer vakna upp smällfet en vacker dag snart. Nu ska jag krypa ner bredvid en snarkande störd Elina och en grinig Josefine. Nils och Olle på bilden. Mina söthjärtan. Puss

4. Jag kan om jag vill, men jag vill inte


Förlåt att jag gav dig chansen igen. Förlåt att jag öppnade mitt hjärta för dig. Aldrig igen. Tro mig.

3. with every bit of me with all my heart


Idag ska jag feta ner mig med två tjejer jag gillar väldigt mycket. J+E. Imorgon är det skola 8.00. Vem orkar?

2. twinkle twinkle little star


Slutar aldrig längta. Ge mig lite jävla sommar istället.

I won't bring you down this time


Haft en toppen helg omringad av folk jag tycker om. Kom nyss hem från en implus kväll i bergby och är gääälet trött, så nu ska jag mysa ner mig med lite gott framför någon värdelös film. Ikväll ska jag mysa med mami. Puss

fredagsmys

Nu åker jag och myser med mina fina. Tacos och vin hos Elina står på schemat. Puss ♥

Dags att packa väskan, ge sig av mot ett eget liv


Myser ner mig framför TV:n och försöker få i mig min hostmedicin så jag blir frisk. Imorgon ska jag umgås med mina fina.

SOMMAR 10


Älskar dig mammsen. Alltid!

Då tar jag steget ur vår sista dans

iwillmissu.myheart

Här sitter jag tio över åtta i skolan och har det skit bra


Minnen man aldrig växer ifrån


Ditt stora hjärta



Det blir aldrig bättre andra gången

Torsdag. Torsdag. Torsdag. Torsdag. Torsdag.


.. leave the pieces on the floor and MOVE THE FUCK ON



Idag har jag gjort nytta. Jag har pluggat. Fick VG+ på min samhällsuppgift. Jag är lycklig.

Ta mig tillbaka


When you try your best but don't succeed. When you get what you want but not what you need.


Mitt älskade älskade hjärta

Fredag va helt okej, tror dock att jag tog hem traktorn. Började hemma hos Robert med alla tjejer och dansade arslet av oss, Festade till halv sju på morgonen och efter 5 timmars sömn va jag död hela lördagen. Låg hela dagen och bara sov och hade nära döden upplevelser. Haft feber hela natten och morgonen men nu börjar bli människa igen. Har spenderat hela helgen med mina tjejor iallafall, världens bästa människor.

Nu har äntligen mitt älskade hjärta kommit hem till Sverige igen. Nu ligger hon här bredvid mig i sängen och sover. Hon hade med sig jätte fina presenter till mig också. Fina du ♥


Den som dricker mest vin vinner en traktor


Ikväll ska vi bli full för kärlekens skull

Nu ska jag och Mathilda mysa ner oss på Trillin och gråta. För det är de man gör när man inte har något liv och är extremt töntig som vi är. Igår gosade vi. Badade bubbelbad och pratade om vårat liv, kollade på cop out, åt chips (förstörde våran effektiva träning..) och kramades. Det va riktigt gos.

Ikväll ska jag bli rolig.

Nu: Morgonmys med Thildis

  

Osminkad och skit fula tar vi oss igenom livet. Tillsammans

  

Det finns bara en som vet hur du ska leva, och det är du.

Nu är det dags att bränna fett med Thildis!

.


Where are you now, when I need you the most?


Världens finaste Olle.

Nu: Morgonmys med min gosigaste Harry


Jag saknar dig så inni helvete mycket att det gör ont i mig


Mitt älskade älskade hjärta jag behöver dig så äckligt mycket just nu. 3 dagar kvar ♥


Min pojkväns hälsning till mig


To the very end, through joy and strike, without a friend, what good is life? All I need is you. Take my hand, and just don't let go, for as long as I've got you, I'll be allright.



Nu ska jag kolla på full frys och skratta mig till sömns. Imorgon är det gym med Mathilda som gäller. Puss

It's a heartache nothing but a heartache


Dansa med mig.

Now that you show me who I am, I want to be your lovely hello and your hardest goodbye

Har umgåtts med mina fina tjejor idag. Dom får mig att må bra. Imorgon är vi ledig, hur skönt? Jätte skönt. Jag och Ellen ville dricka vin idag. Det sprack. Det får bli i helgen. Det är bara helg en gång i veckan. Skaffade mitt gymkort idag. SKÖNT.

Myssällskap


Jag önskade att du aldrig va där den kvällen att jag aldrig fick träffa dig att jag aldrig fick falla för dig igen. Idiot.

Igår tränade jag skivstångspass med Mathilda och Miriam intensivt i 45 minuter. Tror ni jag mår bra idag? Tror ni mina leder finns kvar? Svar nej på de. Somnade tidigt och va ändå död när jag vaknade, har bara en lektion på onsdagar så jag orkade inte åka in för 2 timmar. Nu ska jag agera kock och laga nån god mat!

IN THE END THEY'LL JUDGE ME ANYWAY SO WHATEVER


Nu: Skola med humöret på topp.


'Cause we've shared the laughter and the pain And even shared the tears You're the only one Who really knew me at all


Goodbye my almost lover, goodbye my hopeless dream. I'm trying not to think about you, can't you just let me be?

Har hittat världens bästa spotify lista om man bara vill lägga sig och gråta ur all ilska utan att ens behöva vara ledsen.

  
Victoria Törnegren, kanske sveriges snyggaste tjej.

För konflikter utan slut klart som fan att det tär


And when you miss someone the most, it can only get better


Vid varje andetag du andas mot min nacke och vid varje kyss du så ömt kysser min panna faller jag mer och mer tillbaka till det jag absolut aldrig skulle tillbaka till

Somnade runt åtta igår och vaknade nu och kan inte somna om. Bra värdelöst. Ska ändå upp om en timme och duscha så det är väl lika bra att jag är vaken.. Idag går jag i skolan till 4 (inklusive en lunchdejt med Elina) träning halv 6 med Mathilda sen massa mys med Elina igen. Det här blir nog en bra dag. ♥

How wonderful life is while you're in the world, my gift is my song and this one is for you

Nu har jag städat hela rummet och fixat i ordning hela garderoben. Har duschat, ätit mat och krypit ner i min nybäddade säng. Det går bra nu, det går bra nu. Nu ska jag mysa ner mig framför en film med min gosharry ♥

J. Jag saknar dig saknar dig saknar dig mer och mer för varje dag du inte är här. Kom hem!

Bara för dig att minnas, för mig att komma ihåg, för oss att se tillbaka och inte ångra en enda sekund


Nu: Städning med musiken på max.



Ser seriöst ut som att nån har dött här..

Mitt virus har försvunnit!!! Lycklig tjej.



Ps. Kom till skolan 8, började tydligen 12 ♥


Jag vill ha dig här på riktigt inatt även fast jag vet att det vore fel men det vore fel att inte ha dig här efter allt Allt är sagt och gjort och du blev någon ny i mina ögon, en ny början av en ny känsla



Somliga säger "vi lever i evighet" fast döden är det sannaste som dom vet. Andra säger lycka finns i ett ögonblick fast dom aldrig hann ifatt det dom fick.



Jag vet att jag är sämst i hela världen på att uppdatera men jag orkar inte när min egna dator inte fungerar. Imorgon börjar skolan igen så hoppas jag kan få den lagad då. Min helg har i det stora hela bestått av bilma, Elina, mat och alkoholhaltiga drycker med trevliga människor. Bilden är från fredag hos Robin när jag försöker se arg ut. Och igår va jag i Bergby för första gången i mitt liv. Det hade sina stunder. Nu är jag helt slut som människa och ska sätta på nån skit konstig film att dö till.

Och jag förstår dom som står där och väntar på dig, jag har gjort det och jag skulle göra det igen

Har nyss myst sönder med mina två små tjejer som kom hit en sväng. Jätte gosigt. Nu ska jag mysa med en större tjej. Elina. Hon är också gosig. Även fast hon är lite speciell. Men det är därför jag tycker om henne.


Jag är hellre blind än ser mitt liv utan er.



No one's gonna love when you're old, that's what they told

Jag är fortfarande sjuk och det suger. Men har fått prata med min andra halva som befinner sig på andra sidan jorden nyss iallafall och det känns riktigt skönt! Jag saknar henne så jävla pissmycket. Imorgon kommer Elina hit och myser ner sig med mig hela kvällen iallafall. Det kommer bli mysimys. Nu ska jag dö framför en film eller något.

Sometimes the heart sees what is invisible to the eye

Blev väckt 4 inatt och kan inte somna om sen dess. Det känns ju jävligt skönt. Idag ska jag göra nytta. Jag ska lägga i fler mörka slingor. Jag ska städa hela huset (åt mamma). Jag ska sätta upp min hylla som konstigt nog ramlade ner rakt i min panna och lämnade ett stort jack efter sig. Jag ska sätta mig ner i ett mysigt café i stan med 2 av mina finaste ägodelar i mitt liv och dricka kaffe och snacka skit. Sen ska jag sola. Spännande va?

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins.

When you call my name it's like a little prayer I'm down on my knees I wanna take you there

    

Jag är sjuk. Jag är sjuk. Jag är sjuk. Jag är sjuk.

Jag låter som en man när jag pratar och när jag hostar känns det som att hela lungan följer med. Det blir en hel kväll i sängen framför massa dåliga filmer och massvis med te. Det känns att man lever iallafall.

20de klockan 10:00 har jag tatueringstid. Kommer bli grymt.


Jag skulle göra allt för att få ha dig här nu för att kunna få ringa dig för att kunna få prata med dig för att kunna få gråta hos dig för att kunna få skratta med dig för att kunna bara få se dig



Jag saknar dig så det gör ont i mig!! 13.

.

Det är när du tystnar ett tag, det är när du tittar på mig, jag måste tänka mig för
Ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör

Mer än ett tidsfördriv, mer än ett ämne i sig



Life isn't about waiting for the storm to pass it's about learning to dance in the rain

Har umgåtts med mina finaste 2 tjejor hela kvällen natten dagen. Vi har ätit onyttigt, Mathilda har tatuerat sig, jag har färgat håret, vi har druckit kaffe, vi har hostat, vi har gråtit, vi har skrattat, vi har knäppt sjukt fula kort, vi har varit allmänt störd och Elina har bevisat att hon är the friend of the year. Tack för att jag har er och för att ni alltid får mig att må så jävla bäst.

Ps. Tack Elina för att du stod ut alla timmar att färga mitt hår. Me love you big time ♥

2010.

Januari
Jag hade körtelfeber+halsinfektion. Va hemma från skolan nästan hela månaden. Va mycket hos pappa och träffade nästan Alexander all ledig tid jag hade. 

Februari
Hade en riktig svacka i mitt liv. Fick reda på att jag va sjuk och att det finaste jag hade gått bakom ryggen på mig. Jag slarvade ännu mer i skolan. Jag blev kär i Småstadsliv. Ellen hade fest hemma hos sig. Den spårade. 

Mars
Martin fyllde 18. Vi firade Lisa i en bil påväg hem från Ludvika och åt cupcakes tolv på natten. Jag och Alexander gjorde slut efter 11 månader tillsammans. Vi hade innebandy avslutning. Den mest minnesvärda kvällen någonsin.

April
Festade mycket. Hade svackor och kände mig ensam men klarade mig igenom det med. Niklas gick bort och ingenting var sig likt efter det. Jag glömde bort min pappas födelsedag men kom på det dagen efter. Firade sista april med mina nära och kära och dagen efter åkte jag och Ellen till Trödje för första gången i mitt liv.

Maj
Jag och Alexander skulle ha firat 1 år. Träffade Tim. Han förändrade mitt liv på bråkdelen av en sekund och jag blev lycklig igen. Spenderade nästan hela månaden med honom och Josse.

Juni
Sommarlovet kom. Hade klassfest. Det slutade med slagsmål. Myste mycket med Tim, åkte flytbrygga, Victoria och Daniel gifte sig vilket resulterade i fest på plan. Va riktigt kul och jag föll för Sten och Stanley gitarristen. Fick låna Johannas systemkamera och knäppte mycket kort. Fiskade med Josse. Badade för första gången för året. Firade midsommar hos Sandra och John. Festade med Jessie och kom hem 6 på morgonen. Myste i Lovisas stuga. 

Juli
Fyllde 17. Åkte ut till stugan och solade, badade, levde. Blev den mest besvikna människan på jorden. Skrek högre än jag någonsin skrikit. Gick vidare. Träffade Patrick. Myste mycket ute i gammelfäbodarna. Va lycklig igen. Åkte till göteborg med hjärtat och hade det hur bra som helst. Gick på liseberg, shoppade och träffade nya fina människor.

Augusti
Hade våran första tjejkväll hos Mathilda som är och förblir oslagbar. Har sen dess världens finaste vänner som jag uppskattar mer än allt här på jorden. Hade tjejkväll hos mig. Insåg att killar aldrig blir bättre med åren. Stod ute på min gård med T och va med om att det spökade.  Skolan började igen.

September
Maskerad i Lingbo. Hade en toppen helg. Käkade på silverbocken för första gången i mitt liv. Festade. Levde. Andades. Grät. Kollade på hockey med mina tjejor. Träffade Breisch.

Oktober
Josse fyllde år. Hade maskerad som spårade uppe på moby. Hade inflyttningsfest hos Matilda i hennes nya lägenhet. Kom in på krogen med Alexandra för första gången. Spårade. Drack väldigt mycket vin och levde om som aldrig förr.

November
Gick på dubbeldejt bio med Breisch Amanda och Elina. Blev kär i Jay. Dygnade med min idol. Blev lycklig. Klippte av mig håret men ångrade mig dagen efter. Åkte till stockholm med Elina och Henke där jag hade det jätte mysigt. Spårade i Sandviken.

December
Fick jobba med mina idoler i bollnäs och blev lyckligast i världen. Fick min nya mobil. Drack öl på en torsdag med Mathilda och Elina. Spelade lussbandyn och hade kanske världens roligaste kväll, fick hem silvret och fick träffa nya människor som va helt underbara. Firade julafton hos John. Festade. Gick på bio med Amanda och Josse. Festade. Spårade. Firade en fin nyårsafton och fick ett fint avslut på ett fint år.

Since the last time that I saw your pretty face. Ever since.

Hade en fin nyårsafton med fina människor och ett fint avslut på året. Har haft nära döden känsla idag och vill mest bara lägga mig och dö. Sova. Min dator har kraschat så har ingen tillgång till några bilder eller nånting, det är jätte kul.

RSS 2.0